slide slide slide

Despre noi

Firma ELECTRO ILSIM S.R.L. a fost infiintata in anul 2008 avand ca domeniu principal de activitate proiectare si executie instalatii electrice.

În aceasta  perioada, firma noastră și-a  diversificat  oferta  de servicii către clienții noștri prin executarea de instalații termice, sanitare si montarea  tamplariei PVC şi de aluminiu cu  geam termopan.   . Pe piaţa ELECTRO ILSIM SRL s-a impus de-a lungul timpului prin calitatea lucrărilor executate, precum şi prin profesionalismul şi competenţa cu care sunt abordate cerinţele clienţilor .Cum în centrul preocupărilor noastre se află în permanenţă satisfacerea clientului, căutăm să oferim întotdeauna soluţii optime  in achizitionarea produselor si serviciilor noastre.

Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate precum aparataj ultraterminal (intrerupatoare, prize, etc.), echipamente de comanda si control (contactoare, disjunctoare, etc.), echipamente pentru automatizari industriale si toata gama de cabluri si conductori. Tamplaria din PVC si Aluminiu cu geam termopan  pe care o vindem sau o montam este executata de firme specializate, recunosute pe piata romaneasca pentru produsele lor de calitate superioara.

O garantie în plus a seriozitatii si nivelului înalt de competenta de care beneficiati din partea firmei o reprezinta faptul ca SC ELECTRO ILSIM SRL a implementat si mentine în prezent un sistem de calitate care îndeplineste conditiile standardului ISO 9001.